Vaak komt in een klantgesprek de onzekerheid over keuzes naar voren omdat mensen er moeite mee hebben zich een meubel voor te stellen. Voorbeelden van internet vinden ze mooi, maar de eigen situatie is zodanig anders dat het geen goed beeld geeft in hun hoofd. Als je dan wordt gevraagd wat voor materiaal je mooi vindt, wat voor accessoires je eventueel zou willen (over accessoires in een van de volgende blogs meer), of überhaupt wat de afmetingen en indeling precies moeten zijn, dan kan dat dus erg lastig zijn. Er zijn immers heel veel keuzes alleen al op deze onderdelen.

Maar: gelukkig zijn er renderingen. Een rendering is een foto realistische tekening die een bijna perfect beeld geeft van hoe een meubel of interieur kan worden. Zelfs de omgeving kan heel realistisch nagetekend worden waardoor het net lijkt alsof het meubel al bij je in huis staat. Op deze manier kan je bijvoorbeeld perfect zien of een bepaald materiaal past bij de vloer, of de kleur matcht bij je gordijnen en krijg je een goed beeld van de grootte en indeling van de kast.
Ook kan je zien wat voor sfeer het gebruik van eventuele verlichting in het meubel kan brengen (hierover meer in de volgende blog).

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Tussen-meubel-1024x768.jpg

Kortom het krijgen van een rendering voordat je beslist over een meubel kan veel zorgen wegnemen en je plezier geven tijdens het maakproces. Ook als je nog andere dingen in de nabije ruimte wilt veranderen heb je een mooie tekening waarmee je alvast kan gaan oriënteren.

Want een beslissing maken waar je écht blij mee bent, ook dat is duurzaamheid.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag je droommeubel laten ontwerpen? Neem contact met mij op!

Leave A Comment