Gebogen eiken wandkast.

Materialen: Eiken en vilt.

Afmetingen: 12 meter lang, 2550 mm hoog en wisselende dieptes.

Design: Lucas Bes

De ruimte akoestisch verbeteren kan met losse panelen of zachte materialen. Maar je kan ook meerdere dingen combineren zoals in dit geval. Bijna 12 meter lang, begeleidt deze kast je vanaf de voordeur tot in de woonkamer. In de hal bij de voordeur begint de kast met een fraaie bocht. Dit gedeelte herbergt de garderobe zonder teveel ruimte in te nemen in de hal. De subtiele Led-strip begeleidt je langs de kast verder de woonkamer in.

In de woonkamer krijgt de kast een grotere diepte en herbergt deze naast veel opbergruimte ook een sfeervolle bar! Perfect voor de gezellige avonden met vrienden en familie.

Verder om de hoek verstopt zich een bureau welke in meerder hoogtes te verstellen is, voor de kleintjes tot de volwassenen aan toe. De stoel? die kan netjes achter de deuren blijven staan. Opgeruimd staat netjes. Ook rondom het bureau is zoveel mogelijk ruimte praktisch benut.

Zoals je ziet is deze wandkast een echte alleskunner. Het neemt een groot deel van de wandafwerking voor zijn rekening, heeft vele functies en is enorm sfeer bepalend voor de woning. De combinatie van de eiken latten samen met het vilt zorgt voor een moderne look maar is toch warm. In de avond zorgt de LEd-strip voor praktische verlichting evenals sfeerverlichting. Eye-catcher 2.0

s-kast-luucsmo-garderobe
s-kast-luucsmo-vilt-detail
s-kast-luucsmo-bar-dicht
s-kast-luucsmo-hoek
S-kast-luucsmo-bureau
Boom verticaal

Voor het maken van dit meubel is een boom geplant.