Welkom bij jouw Luucsmo.

Kast hope dubbele versie luucsmo

Ontdek hier hoe jouw luucsmo meubel is ontstaan, waar hij van gemaakt is en meer!

 

Jouw eigen, originele Luucsmo. Van harte gefeliciteerd!
Het is er een uit 111, wat hem naast de unieke vorm nog exclusiever maakt. Hieronder vertel ik graag meer over het ontstaan van dit ontwerp.

Deze Hope cabinet uit de Organic series is speciaal voor jou gemaakt. De oorsprong van dit ontwerp komt voort uit de emotie hoop. Ik heb bij deze emotie alles genoteerd waar ik aan moest denken. Zoals woorden, vormen en dingen. Wat voor soort gevoel gaf deze emotie mij? welke vormen passen daar bij, ronde of hoekige? Zoals je wellicht ziet waren dat vooral ronde vormen. Ik houd sowieso van organische vormen in mijn ontwerpen, maar bij dit meubel past het ook perfect bij de essentie. Hoop met als symbool een ontkiemend zaadje, wat weer hoop geeft voor de toekomst/nieuw leven.

Ik kwam op een gegeven moment op deze vorm in 2d via schetsen, en uiteindelijk via modelleren op dit 3d model. Na een aantal prototypes is dit het uiteindelijke model geworden. Verkrijgbaar in 2 varianten en verschillende houtsoorten, pakt dit meubel echt de aandacht in jouw woning. Hij zweeft als het ware tussen de vloer en het plafond in, en zorgt voor de meest dierbare voorwerpen. 

 

Zie hieronder the making off: Hope cabinet.

 

Dit meubel is ten alle tijden gemaakt van massief hout en afgewerkt met monocoat pure olie. De meeste schoonmaakmiddelen zijn geschikt om hem te reinigen, zolang er maar geen siliconen in zit. Ook is er van het merk zelf een schoonmaak en onderhoudsspray te verkrijgen. Het meubel is in principe jaren beschermd door de afwerking, maar natuurlijk kunnen invloeden zoals de zon wel effect op hebben op de kleur. De afwerking is echter weer helemaal als nieuw te krijgen als dat gewenst is.

Bij twijfel of vragen, neem gerust contact met ons op!